tirsdag den 14. december 2021

Verdenen nedenunder af Kasper Lapp


Anmeldelse 3,5 ud af 5 stjerner 

Bogen handler om Vikto, der bor på en svævende ø, der hedder Mytopia. Mytopia svæver mod nord hele tiden. Nedenunder øen er der det der kaldes verdenen nedenunder. 

Vikto og Malto er tvillinger. Deres far kongen er lige død, og fordi Vikto er ældst, så skal han krones om fem dage. 

Vikto tager Malto med ud til en af kanterne af Mytopia. Vikto vil gerne helt ud på kanten fordi han gerne vil se hele Mytopia. Derfor binder Vikto en knude, som ikke kan gå op omkring en pæl. Men Vikto falder alligevel et lille stykke og så hænger han ud over Mytopia. Vikto falder hele vejen ned til verdenen nedenunder. Vikto overlever. 

I verdenen nedenunder kan træerne tale og dyrene er mere menneskelige. Vikto skal prøve at komme op på Mytopia igen. Læs bogen hvis du vil vide om det lykkedes for ham eller ej.

Jeg kan rigtig lide bogens forside, fordi at på billedet er alle de personer med som man møder i bogen. Og så kan du på en måde se forsiden på to forskellige måder, hvis du vender bogen om.

- Mads 11 år

Bogen er udgivet på forlaget Krabat og er modtaget som et anmeldereksemplar. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vindmageren af Maja Lunde

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Venskab, krig, tilgivelse og barndom er nogle af emnerne i fortællingen. Det er tunge emner, men med den ret...