lørdag den 17. april 2021

Íssóls fortælling af Sidsel Katrine Slej

 Anmeldelse 3 ud af 5 stjerner

Íssóls fortælling er frem for alt en sød kærlighedshistorie sat i en fantasysetting.

Íssóls er en ung valkyrie med helbredende kræfter. Hun er for nyligt blevet enke, efter et kort fornuftsægteskab arrangeret af hendes familie. Íssóls gemmer sig væk i hendes arbejde på hospitalet, men da en livsfarlig sygdom truer hendes folk, tager hun alene afsted mod fjendeland for at plukke de planter som er nødvendige for at fremstille en helbredende eliksir.

 Íssóls møder en mørk fremmet, og selv om hun kun tilbringer ganske få øjeblikke sammen med ham, så vinder han hendes hjerte.

Bogen er fyldt tager flere drejninger undervejs i historien og Íssóls viser flere gange stor handlekraft og opfindsomhed for at løser problemerne og redde sin familie. 

Bogen fangede mig dog aldrig 100%. Der var passager hvor karakterers valg simpelhen ikke gav mening for mig, ligesom det blev for meget med alt det “åh så smuk”, ”ih så rig”. Hele bogen udspiller sig i Asgård - men vi møder aldrig en af guderne og jætterne er smukke og venlige.

- Yvonne

Bogen er 2. del af fantasytrilogien Asgårds døtre og er udgivet på forlaget Tellerup.

Bogen er modtaget som et anmeldereksemplar.    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Daisy Jones & The Six af Taylor Jenkins Reid

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner  Sex, Drugs and Rock'n'roll... Jeg kan ikke andet end at beundre denne forfatter, for når hun beslutt...