fredag den 9. april 2021

Sjæleoffer af Henriette Hesselholdt

 Anmeldelse 3 ud af 5 stjerner

En action-basker med en stort og alsidigt persongalleri.

Gudernes krig raser nu for alvor i denne verden og bogen er spækket med kampscener fyldt med magi, flammende sværd, necromancer, blodtørstige vampyrer og så selvfølgelig guderne selv.

Katalena er faldet i unåde hos sin gudinde Haia pga sin utroskab og graviditet, og skyr ingen midler for at finde en vej til at sone sine synder og genvinde sin gudindes kærlighed.

Sorkan er slave af en kraftfuld vampyr og har mistet lysten til at leve - lige indtil at han genfinder Katalena og sit ufødte barn.

Paleon og Jarsala har fundet kærligheden - men dette betyder at Paleon må vælge mellem loyalitet til sin gudinde og sin jordiske kærlighed.

Colvar er træt af krig, men måske kan mødet med elverbarnet Sol vække hans kolde hjerte.

Vermilla søger sin familie og kærligheden, og bytter herunder en gud ud med en anden.

Derell genfinder sin store kærlighed og lærer at accepterer sin guddommelige side.

Bogens persongalleri er meget stort og fortællerstemmen skifter ofte, også for ofte til min smag, og jeg ender med igen og igen at være forvirret over "hvor vi er" og "hvis historie" vi følger nu.

Store dele af bogen består af kampscener eller action - personligt har jeg aldrig været særlig god til action - hverken i bøger eller på film, så selv om scenerne er rigtig godt beskrevet, så vandre mine tanker flere gange undervejs væk fra historien af kedsomhed.

Det bedste i bogen er uden tvivl den udvikling som karakterer gennemgår og de valg de tvinges ud i at måtte tage. Her var jeg rigtig godt underholdt.

- Yvonne

Bogen er 3. del af fantasyserien om Gudernes Krig og er udgivet på forlaget Tellerup.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Slut Put Godnat, Disney prinsesser, forlaget Carlsen

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  9 korte godnathistorier centeret omkring soveritualer. Fortællingerne fungerer super godt som godnatlæsning ...