torsdag den 1. april 2021

Disney baby - Min lille bog om mad

 Anmeldelse 2 ud af 5 stjerner

En papbog med flapper fyldt med de kendte Disney figurer. Bogen er beregnet for de mindste børn og Elisa på 2 år har hygget sig med højtlæsning af bogen. 

Bogen har ikke en gennemgående historien, men hver dobbeltside har et tema, fx I bageriet, Frugt, Grøntsager osv. Hver dobbeltside har flere flapper som barnet kan åbne. 

Bogen største minus er, at der bag ved ca. halvdelen af flapperne gemmer sig ord - fx bag ved græskarret står ordet "græskar" - jeg har svært ved at se hvad et 2-3 årigt barn skal bruge et ord til? Dertil kommer irriterende oversættelsesfejl således at macarons bliver til makroner.

Bag de resterende flapper gemmer sig "ting" fx er der bag træets grene gemt kirsebær og bananer. Dette giver mere mening, men ideen er alligevel langt fra godt gennemført, da bogen kan give indtryk af at bananer vokser på træer (og ikke palmer) og at meloner gror på buske.

Alt i alt kan vi ikke anbefale denne bog.

Bogen er udgivet på forlaget Karrusel og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dræb ikke en sangfugl af Harper Lee

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner En mesterværk ud i ordentlighed overfor vores medmennesker. Atticus, den lokale advokat, opdrager 2 børn alen...