søndag den 25. april 2021

Mørkeræd - Krathulhu af Carina Evytt

 Anmeldelse 2 ud af 5 stjerner

Vi følger teenagedrengene Daniel og Mikkel som er på ferie med deres mødre. Drengene møder en mystisk pige, Nicole, som Daniel forelsker sig i. Nicole viser sig dog at være en uhyre - en kæmpeblæksprutte, datter af Kraken og guden Cthulhu. 

Nicole prøver at finde sin far, Cthulhu, som har været forsvundet siden før hun blev født, og i sin jagt på oplysninger indkvarterer hun sig på et vandrehjem i Danmark og bliver herunder kærester med Daniel.

Nicole´s hærger kysterne om natten og dræber hundredevis af mennesker. Daniel og Mikkel opdager sandheden om hende og forsøger derefter at stoppe hende.

Bogen faldt på ingen måde i min smag og jeg er ærlig talt i tvivl om hvem bogen er skrevet til. Sproget og skrivestilen egner sig til børn på 8-12 år, men emner som onani og sex fylder en del i bogen, hvilket efter min overbevisning bestemt ikke gør den egnet til børn.

- Yvonne

Bogen er første del i serien Mørkeræd og er udgivet på forlaget Tellerup.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dræb ikke en sangfugl af Harper Lee

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner En mesterværk ud i ordentlighed overfor vores medmennesker. Atticus, den lokale advokat, opdrager 2 børn alen...