tirsdag den 13. juli 2021

Gamerklassen 1-3 af Helle Perrier

Samlede resultat 4,5 ud af 5 stjerner 

Bøgerne handler om at Martin spiller et spil som hedder zombieræs. Zombieræs er et spil hvor man er to på et hold. En person på holdet er runner og den anden er spotter. Martin er på hold med sin ven Jamal.

 En dag dræber Martin en af de bedste. Kongen hedder han i spillet og Martin vinder. Der er ikke nogen der har dræbt kongen i hele hans karriere. Det gør at Martin og Jamal bliver inviteret til Gamerklassen, hvor der er mange professionelle. I Gamerklassen er der 13 hold. Martin og Jamal er det ene hold.

 I Gamerklassen spiller man turneringer. De 3 hold der klarer sig dårligst, får ikke lov til at komme til gamerklassen igen. Den der klarer sig bedst, for lov til at komme i team Ragnarok.

 Martin og Jamel er en af de dårligste tre hold, men der sker en ting der gør de for lov at blive. Vinderen bliver kongen og hans spotter Heksen. Næste gang Martin og Jamal kommer til gamerklassen er det fordi de skal til turnering, hvordan mon turneringen går...

Jeg kan godt lide bøgerne, fordi jeg selv spiller ret meget og bøgerne er spændene.

- Mads 11 år

Bøgerne hedder:

1: Løb eller dø

2: Skjulte fjender

3: Battle Royale

Bøgerne er udgivet på forlaget Calibat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Møgmis, En rædsom rolling og en kattepine af dimensioner af Sophie Souid

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Bogen handler om Møgmis som altid prøver at dræbe sin ejer Sivert. En dag kommer kusine Marie på besøg og hu...