lørdag den 24. juli 2021

Midsommerens offer af Katrine Skovgaard

Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner

En anderledes, sød og lidt skræmmende nutidig heksehistorie. 

Vi følger pigen Kajsa som er vokset op i en heksekult afskåret fra den moderen verden. Blandt heksene lever moderens magi - men magien har en høj pris. 

Da Kajsa sendes ud for at rette op på sin mors fejl, møder hun den moderne verden og tvinges til at tage stilling til, om de “sandheder” hun har fået fortalt igennem sin barndom nu også er rigtige.

Bogen er en historie om kærlighed og venskab. En bog som på fineste vis sætter fokus på de mekanismer der gør, at vi mennesker kan træffe forfærdelig valg og gøre unævnelige ting mod hinanden. 

Jeg kunne rigtig godt lide historien, som både fik mig til at smile og være trist undervejs. Derudover vil jeg særligt rose bogen for at ny-tænke den gængse heksehistorie. 

- Yvonne

Bogen er hørt som lydbog via E-reolen. Bogen er indlæst af forfatteren selv, og hendes behagelige stemme var for mig med til at gøre denne læseoplevelse til noget særligt.

Bogen er udgivet på forlaget Calibat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Møgmis, En rædsom rolling og en kattepine af dimensioner af Sophie Souid

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Bogen handler om Møgmis som altid prøver at dræbe sin ejer Sivert. En dag kommer kusine Marie på besøg og hu...