lørdag den 8. maj 2021

Det forbandede stadion af Nanna Kühle

Anmeldelse 4,5 ud af 5 stjerner

Bogen handler om Thor og hans ven Alfred. De er ude og se en fodboldkamp sammen med Thors onkel. De holder med Trandby. Thor synes det er underligt, at Trandby altid taber på hjemmebane. Til kampen er der nogen af tilskuerne som råber at stadion er forbandet, fordi Trandby hele tiden taber. 

Til kampen møder Thor en der hedder Hjorten. Hjorten har været professionel fodboldspiller for Trandby, men nu har han forandret sig og er sur og blive nemt gal. Hjoten blev fx sur da Thor kom til at gå ind i ham.

Thor og Alfred prøver at undersøge sagen om det forbandede stadion. De vil prøve at finde Hjorten, fordi der er noget underligt ved ham. Der er kun to som hedder Hjorten i byen - Alfred kigger i det ene hus og Thor kigger i det andet. Thor ender ved et uhyggeligt hus, hvor der er en mand som siger, at der er mange som kommer forbi og spørg efter Hjorten. Der har lige været en mand med et slange ar i ansigtet. Alfred og Thor finder ud af, at arret er en slags forbandelse. 

Sammen fortsætter Thor og Alfred jagten på at finde ud af hvem der står bag forbandelsen...

Jeg kan godt lide bogen, fordi den er en lille smule uhyggelig og lidt spændende. Jeg kan godt lide når Thor og Alfred finder ud af, hvorfor Trandby hele tiden taber på hjemmebane.

- Mads 10 år.

Bogen er udgivet på forlaget Krabat og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dræb ikke en sangfugl af Harper Lee

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner En mesterværk ud i ordentlighed overfor vores medmennesker. Atticus, den lokale advokat, opdrager 2 børn alen...