mandag den 17. maj 2021

Smukke dreng af Charlotte Fischer

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner

Nor (November) er 17 år - han er rig, smuk, talentfuld og har alt hvad man kan ønske sig i livet... Eller har han? For under overfladen lurer præstationsangst, selvskade, manglende kærlighed fra hans far, savnet af hans afdød mor og flere andre problemer...

Nors liv går fuldstændig i opløsning da hans kæreste bliver gravid, hans fodboldkarriere ender med en skade og da hans far slår hånden af ham efter et mislykkedes selvmordsforsøg.

Lige da Nors liv ligger allermest i ruiner dukker hans jyske mormor op og tager Nor med sig hjem til Jylland. Og det viser sig, at der ikke er noget som vestenvinden i håret til at give problemerne lidt perspektiv ... Nors mormor giver Nor præcist det han har allermest brug for - kærlighed. Og livet i Jylland giver Nor en mulighed for at finde sig selv og få et nye venner.

Bogen er en rigtig god YA. Nors problemer fremstår ægte, løsningerne kommer ikke let til ham men med hjælp finder han sig selv mit i ungdomslivets kaos. 

En rigtig god læseoplevelse.

- Yvonne 

Bogen er hørt som lydbog via eReolen.

Bogen er udgivet på forlaget Tellerup. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dræb ikke en sangfugl af Harper Lee

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner En mesterværk ud i ordentlighed overfor vores medmennesker. Atticus, den lokale advokat, opdrager 2 børn alen...