tirsdag den 18. maj 2021

Woodwalkers serien af Katja Brandis

 

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner

Bøgerne handler om Carag som er en Woodwalker. (det betyder at han er halv dyr, halv menneske) Carag har levet som puma hele sit liv, men en dag beslutter han at han vil leve som menneske. Carag kommer på en skole hvor der også er andre Woodwalkers. Carag får nye venner på skolen. 

Carag får en mentor som hedder Andrew Milling. Andrew er halv puma ligesom Carag. Andrew prøver at få Carag til at gå imod almindelige mennesker. Andrew er sur på menneskerne, fordi der engang var en jæger som dræbte hans kone og barn. Carag vil ikke gå imod menneskerne, fordi han ikke synes at alle mennesker er onde. 

Carag og Andrew er fjender igennem alle bøger og serien slutter med hævnens dag, hvor Carag og hans venner skal prøve at stoppe Andrew Milling.

I bøgerne får Carag en ven som hedder Holly. Hun er halvt egern og er en rigtig ballademager. Carag møder også en halv ulv som tror han skal bestemme alt på skolen, fordi han er leder af et ulvekobbel.

Jeg kan godt lide bøgerne, fordi jeg selv rigtig godt kan lide dyr, fx har jeg en kat som hedder Oreo 🧶 Bøgere er spændende og supersjove. Jeg kan bedst lide Carags far, fordi han ikke kan lide menneskernes verdenen men alligevel kommer til at kunne lide den til sidst.

- Mads 10 år

Bøgerne i serien hedder (i rækkefølge):

1) Carags forvandling

2) Farligt venskab

3) Hollys hemmelighed

4) Fremmed vildnis

5) Fjendtlige spor

6) Hævnens Dag

Alle bøger er illustreret af Claudia Carls

Bøgerne er udgivet på forlaget Straarup & Co. Bog 1 er modtaget som et anmeldereksemplar. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

2 × letlæsningsbøger af Ry Kristensen

  Anmeldelse 3 ud af 5 stjerner  Bøgerne har max 2 bogstaver i alle ord og det gør dem lette at læse for begynderlæseren. Ord gentages ofte,...