torsdag den 5. november 2020

Ellebæt af Kat Lassen

 

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

Bogen handler om en pige der hedder Emma. Hun er 8 år og også om hendes lillebror Rasmus på 4 år. Emma og Rasmus er på ferie hos deres farmor. 

Farmor fortæller historier om en pige der hedder hedder Ellebæt, som bor tæt på en skov der hedder Gammelskov. Farmor fortæller historien om Ellebæt og jagten på feernes skat. 

Ellebæt har en ven der hedder Tit og som er en dugperlefe. Med i historien er Grumpe som er en trold, der er ond og meget ulækker og som har sjålet dugperlefeernes skat.  

Ellebæt og Tit skal prøve at få skatten tilbage og de kommer ud for fare, fx skal de ind i Grumpes grotte. Ellebæt går ind i grotten og Tit skal distrahere trolden. Men Grumpe har allerede gravet skatten ned.  Ellebæt er så klog så hun tager skattekorten. Nu løber Grumpe efter Ellebæt og Tit, fordi de har taget skattekortet. Men så kommer der en kæmpe Ørn, som mosekonem har sendt til hjælp, og så flyver de væk fra Grumpe.

... vio I selv finde ud af om Ellebæt og Tit får skatten tilbage 🤫 læs bogen 😊

Det bedste ved bogen er at der er magi og den er spændende. 

Sarah 8 år.

Bogen er flot illusteret af Rikke Lindskov Loft.


Bogen er udgivet på forlaget Calibat og er modtaget som et anmeldereksemplar fra forlaget Petunia.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dræb ikke en sangfugl af Harper Lee

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner En mesterværk ud i ordentlighed overfor vores medmennesker. Atticus, den lokale advokat, opdrager 2 børn alen...