søndag den 1. november 2020

Min Magiske Pony 3 - Stjerner i øjnene af Jenny Oldfield

 


Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner 

Bogen handler om en pige der hedder Krista. Hun arbejder på en rideskole. Ejeren af rideskolen hedder Jo. Der starter en ny pige i Kristas klasse som hedder Alice. Hun kommer fra Skotland. Alice savner sit gamle hjem. 

Krista prøver at blive venner med Alice. Jo indvitere dem med ud til standen. Da Krista prøver at tale med Alice, bliver hun vred. Alice besøger sin bedstemor i Skotland et par dage. Midt om natten stikker Alice af. Da Krista finder ud af, at Alice er væk siger hun det til hendes magiske pony Stjerne. 

Stjerne og Krista rejser tilbage i tiden til Skotland, men de kommer for sent til at se hvor Alice er tager hen da hun stikker af. I stedet for leder Stjerne og Krista efter Alices pony.

Da Krista og Stjerne kommer ud til stedet hvor ponyen burde stå, så er den væk. De gætter derfor på, at Alice er redet en tur på ponyen. De følger sporene og kommer til en klippe og der finder de ponyen. Men Alice er væk. Til sidst finde Krista og Stjerne også Alice.

Det bedste ved bogen er, at den er spændende og at den handler om heste.

Sarah 8 år.

Bogen er udgivet på forlaget Egmont Kids. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Daisy Jones & The Six af Taylor Jenkins Reid

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner  Sex, Drugs and Rock'n'roll... Jeg kan ikke andet end at beundre denne forfatter, for når hun beslutt...