onsdag den 18. november 2020

Julemanden og den mystiske lyd af Mauri Kunnas

 


Anmeldelse 3 ud af 5 stjerner 

Hos julemanden er forberedelserne til juleaften godt i gang. Julemanden modtager et brev med en tegning af et gaveønske. Der er dog ingen af nisserne som kan se hvad tegningen skal forestille, og derfor bygger de hver i sær et stykke meget fantasifuldt legetøj til afsenderen af brevet, Tambo.

Imens begynder der at ske mystiske ting - legetøjet går amok, der er peber i risengrøden osv. Det viser sig, at der er en sur shaman på spil og han prøver ved hjælp af sin magiske tromme at ødelægge juleglæden.

Historien som er en billedbog beregnet til højtlæsning er MEGET lang. 50+ tætskrevne sider med en del overflødige ord og fyld undervejs. 

Bogen er til gengæld super flot illusteret og de mange farvestrålende og levende illustrationer er med til at trække bedømmelsen af læseoplevelsen op.

Bogen er læst som højtlæsning for Katrine på 7 år og hun fortæller bagefter, at det bedste ved historien er da den lille Shaman får sit ønske opfyldt og bliver en hjælpenisse.

Bogen er udgivet på forlaget Lamberth.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Møgmis, En rædsom rolling og en kattepine af dimensioner af Sophie Souid

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Bogen handler om Møgmis som altid prøver at dræbe sin ejer Sivert. En dag kommer kusine Marie på besøg og hu...