søndag den 17. oktober 2021

Basismagi C af Katrine Skovgaard

 

Anmeldelse 3 ud af 5 stjerner 

En sød fantasy stand alone med et mysterium som skal opklares undervejs.

Signe går i 1.g på gymnasiet og levet et helt almindelige teenageliv med de udfordringer som det nu kan have - en hemmelig forelskelse i en dreng fra skolen, en håb om at få en god veninde, lektier og forældre. 

Men da Signe opdager at hun er magiker, så vendes der op og ned på hendes liv og pludselig står hun midt i en gåde om en mystisk magisk sygdom.

Bogens magi-system er opdelt i en 'high tech' del og en mere traditionel del. Den moderne del af magien er næsten en form for kemi, ligesom der optræder magiske telefoner som delvist fungere som tryllestave. Jeg synes det er nytænkende af forfatteren, at 'gentænke' magien over i en moderne setting. 

Signe og vennerne skal opklare et mysterium undervejs. Hvem er ven og hvem er fjende? Løsningen får læseren først til allersidst i bogen.

En sød historie - lidt for uskyldig i sin handling, og en smuke for overfladisk i sin karakterudvikling til min smag - men jeg er sikker på at den lidt yngre fantasylæser vil værdsætte bogen.

- Yvonne 

Bogen er udgivet på forlaget Silhuet. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Enola Holmes 1, Sagen om den forsvundne markis af Serena Blasco

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner En utrolig smuk tegneserie over Nancy Springers bog af samme navn. Sherlock Holmes lillesøster Enola bor samm...