fredag den 29. oktober 2021

De dødes skib af Jakob Leth

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner

Action, spænding og nordisk mytologi.

Bogen fortsætter lige hvor bog 1 sluttede. Jonas og Omid forsøger at finde en måde at stoppe Ragnarok på, og overalt i verden sker der flere og flere mystiske ting - dødsfald, sygdom og forsvundne personer. Men alligevel så vil myndighederne ikke indse at enden er nær.

Da Freja dukker op og tilbyder sin hjælp slår Jonas og Omid hurtigt til. De er dog ikke helt enige om hvordan de bedst kan hjælpe, og i en periode går de to helte hvert til sit. Jonas tager til dødsriget for at stjæle fra Hel, mens Omid koncentrere sig om at finde 2 forsvundne personer.

Ligesom med første bind i serien, skal herfra lyde stor ros til forfatteren for at få rigtig meget handling og fart presset ned på de små 300 sider. Det bliver aldrig kedeligt undervejs, og før man har set sig om er bogen læst færdig. Sproget flyder let, kapitlerne er forholdsvist korte og overskuelige i deres opbygning, og så rummer bogen masser af fakta om nordisk mytologi.

En fornøjelse at læse og en varm anbefaling herfra.

- Yvonne

Bogen er 2. del af fantasyserien Når runesten revner og er udgivet på forlaget Mellemgaard.

Bogen er modtaget som et anmeldereksemplar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Enola Holmes 1, Sagen om den forsvundne markis af Serena Blasco

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner En utrolig smuk tegneserie over Nancy Springers bog af samme navn. Sherlock Holmes lillesøster Enola bor samm...