tirsdag den 12. oktober 2021

Kongledrengen 1, Arven af Astrid B. Z. Madsen

 

 Anmeldelse 4,5 stjerner ud af 5

Bogen handler om den 11 årige Allister, der har levet med sin mor hele sit liv. Han har aldrig kendt sin far, men har bare fået at vide, at faderen er død hvergang han nævner ham for sin mor. Og så bliver hun sur, så Allister ved ingenting om sin far.

Det ændre sig en dag, da en mand kommer og siger, at han ved noget om Allisters far. Allister lukker manden ind, fordi han gerne vil vide mere om sin far. Allisters mor er ikke hjemme.

Allister spørger manden, hvad han ved om faderen. Manden siger, at Allister skal gøre sig fortjent til at få sin fars efternavn. Manden har en kuffert fuld med Allisters fars slægtninges knogler, og for at gøre sig fortjent til efternavnet, skal Allister på kufferten i en uge. 

Allisters mor er ikke glad, fordi hun vil ikke have noget med sin mand at gøre, eller med hans slægts knogler. Så Allister må flytte langt væk i en uge. 

Men vil det blive let, for der er også andre der vil have fat på slægtens knogler.

Jeg synes bogen er rigtig god og jeg glæder mig meget til at læse de næste bøger. 

- Mads 11 år

Bogen er udgivet på forlaget Calibat og er modtaget som et anmeldereksemplar. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kan du så være stille af David Sundin

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner   Forfra. Igen. Det er min tur nu! Kan en børnebog blive en yndlingsbog allerede første aften? Svaret er: Ja. ...