tirsdag den 19. oktober 2021

Simon af Stephanie Blake

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner

Skønne farverige billedbøger med søde og morsomme historier.

Den lille kanin Simon bor sammen med sine forældre og oplever verden set igennem et barns øjne.

I bogen “Prutbanan” har Simon besluttet sig for kun at sige et ord, nemlig “prutbanan”. Ordet gentages på stor set alle sider i bogen, og dette gør oplæsningen sammen med små børn meget farverig, idet barnet hurtig lære at “læse med” og råbe prutbanen! hver gang det bliver Simons tur til at sige noget i bogen.

I bogen “Velkommen til lillebror” har Simon fået en lillebror, som han ikke helt ved om han skal synes om eller ej. Lige indtil en nat, hvor Simon bliver bange for ulven. Så er det jo dejligt, at have en lillebror man kan putte med under dynen.  

Bøgerne er morsomme, simple i deres histore (på den gode måde) og fremstillet i en meget lækker kvalitet med gode tykke sider.

Jeg har læst bøgerne højt for Elisa på 3 år, Katrine på 8 år og Sarah på 9 år og vi er alle enige om at bøgerne skal have 5 stjerner, og at vi glæder os til at læse endnu flere bøger om Simon.

Bøgerne er udgivet på forlaget Alvilda og er modtaget som et anmeldereksemplar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Enola Holmes 1, Sagen om den forsvundne markis af Serena Blasco

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner En utrolig smuk tegneserie over Nancy Springers bog af samme navn. Sherlock Holmes lillesøster Enola bor samm...