lørdag den 20. februar 2021

Fire finurlige fortællinger af Ane Gudrun

 

Anmeldelse 4,5 ud af 5 stjerner

Vi er store fans af Ane Gudruns børnebøger her i huset og kendte derfor allerede 3 ud af 4 af de bøger som tilsammen er blevet til lydbogen “Fire finurlige fortællinger om børn for børn”. 

Lydbogen er hørt af Katrine på 7 år, Sarah på 9 år og storebror Mads på 10 år som droppede ind til de sidste historier.

Katrine kan bedst lide historien om Vanddragen, fordi at det er sjovt når pigen opdager et hendes hund er en drage. Sarah kan godt lide historien om Elefanten, fordi hun synes det er sejt at drengen endeligt siger NEJ til sin lillesøster. Mads roser Solvej elsker ord, fordi pigen siger en masse ord hele tiden og det er altså sjovt.

Det er meget sjældent at vi bruger lydbøger til børnene - personligt er jeg nok lidt gammeldags og foretrækker selv at læse historierne højt, så vi kan snakke sammen løbende om handlingen. Jeg var derfor meget spændt på, at høre børnenes mening om ”det at høre lydbog” sammen. De fortalte, at det var lidt underligt, at der var en anden som læste højt, så man ikke selv skulle læse (Sarah), men det var også sjovt og dejligt bare at sidde og lytte. De var enige om, at de gerne vil høre flere lydbøger og at ham der læste højt (Lars Thiesgaard) var rigtig god.

Lydbogen ligger på eReolen og har en varighed på ca. 3 kvarter. 

Lydbogen er sammensat af 4 børnebøger “Vanddragen” “Solvej elsker ord og monstre” “En elefant på værelset” og “Pigefest ... for Søren”, som alle er kendetegnet ved at have en god historie på hjertet.

Lydbogen er udgivet på forlaget Petunia.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dræb ikke en sangfugl af Harper Lee

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner En mesterværk ud i ordentlighed overfor vores medmennesker. Atticus, den lokale advokat, opdrager 2 børn alen...