torsdag den 18. februar 2021

Sebastian og forsvindingsuret 1-3 af T. R. Bisgaard


Anmeldelse 4,5 ud af 5 stjerner

Bøgerne handler om Sebastian. Sebastian er tvilling og der hvor Sebastian bor, må man kun få ét barn. Derfor er Sebastian hemmelig. Sebastian har et forsvindingsur - han skal bare trykke på uret, så kommer han hjem til sit værelse. Han bruger uret så han ikke bliver opdaget. 

Sebastians tvillingebror hedder Christoffer. Christoffer og Sebastian har fundet en besked, hvor der står “hjælp” og så nogle koordinator på. Sebastian prøver at hacke sit ur, så han kan indsætte koordinaterne og bruge det til at redde den som sendte hjælp-beskeden.

Christoffer snyder sig til at være hjemløs, så han kan få en gratis iPad. Brødrene ved ikke hvor deres mor er. De har nemlig kun deres far. Manden som giver Christoffer IPad’en siger at han ved hvor deres mor er.

Sebastian får hacket sit ur og indsætter koordinaterne. Uret bringer Sebastian hen til et sted hvor de hjemløse bliver holdt fanget og tvinges til at arbejde. Det er det samme sted som de har fået at vide at deres mor er.

 Sebastian og Christoffer finder den dame som de har fået at vide er deres mor. De tager et hår fra damen og bruger det til en DNA-test. De redder også de hjemløse fanger. 

Da de kommet hjem, venter de til at far sover. Så tager de også en DNA-test på ham. De venter på svaret. Sebastian og Christoffers DNA passer ikke med damen, så hun er ikke deres mor. Testen siger (Christoffer 0%) og (Sebastian 0%). Christoffer er lidt sur, så han VIL også se deres fars test. Der stod (Christoffer 100%) og (Sebastian 100%). Det betyder at de er kloner af deres far. Kloner er ulovlige.

Bøgerne slutter med at både Sebastian og Christoffer får lov til at komme i skole - det er lidt svært at forklare hvorfor. Læs bøgerne selv

Jeg kan godt lide bøgerne fordi de er spændene og gode. Jeg synes også det er godt at Sebastian ikke behøver være hemmelig mere.

Mads 10 år.

Bøgerne i serien hedder:
1: Den mystiske besked
2: Den usynlige
3: Den vilde flugt

Bøgerne er illustreret af Félix Perrier

Bøgerne er udgivet på forlaget Krabat og er en del af forlagets serie “Klodebøger” som omhandler klimaforandringer og FNs verdensmål.

Bøgerne er modtaget som anmeldereksemplar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Daisy Jones & The Six af Taylor Jenkins Reid

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner  Sex, Drugs and Rock'n'roll... Jeg kan ikke andet end at beundre denne forfatter, for når hun beslutt...