søndag den 7. februar 2021

I Krig af Jeanette Sigtenborg Rasmussen


Anmeldelse 3 ud af 5 stjerner

En fin historie om en prinsessen som ikke vil sættes i bås og derfor tager kampen op i den krig som hænger hendes land. 

Historien fortælles primært fra prinsesse Elena siden, dog med enkelte kapitler fortalt fra hendes far kongens synsvinkel.

Landet Danvang ligger i krig med nabolandet Nordan. Kongen er blevet såret og hans søn pris Nicholas sendes til fronten for at lede kampen. Men krigen er hård og Danvang er langt fra sikker på sejr. Legenden fortæller om et sværd og en rustning som skal bæres af Legendens Ridder - En mægtig og usårlig kriger som før har trådt til og vendt nederlag til sejr for Danvang

Prinsesse Elena finder rustningen og sværdet og begiver sig, mod sin fars vilje, mod fronten for at deltage i krigen.

Jeg ville sådan ønske at bogen havde været 100 sider længere. Personernes beslutninger og bevæggrunde virker lidt overfladiske, ligesom selve universet savner fylde. Når det så er sagt, så er der jo tale om en debutroman, og jeg er sikker på at med øvelse, så skal det nok kommer. Selve historien kunne jeg rigtig godt lide, og jeg ser frem til at læse næste bog i serien også.

- Yvonne

Bogen er første del i fantasy trilogien om Legendens ridder og udkommer på forlaget Straarup & Co den 18/2 2021. Bogen er modtaget som et anmeldereksemplar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dræb ikke en sangfugl af Harper Lee

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner En mesterværk ud i ordentlighed overfor vores medmennesker. Atticus, den lokale advokat, opdrager 2 børn alen...