søndag den 14. februar 2021

Operation Cirkus af Jørn Lier Horst


Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner 

En historie om Detektivbereau nr 2 fortalt i 12 kapitler. Vi følger børnene Tilde og Oliver og deres hund Otto i mysteriet om den stjålne lille bjørn. 

Børnene sætte sig for at opklarer hvem der har stjålet bedstefar Franz værdifulde bjørnefigur. De får hjælp af deres onkel Fred som er tidligere politimand og nu arbejder som detektiv.

Sporene peger imod et omrejsende cirkus og børnene undersøger de forskellige artister for at regne ud hvem der er tyven.

Bogen er læst højt for Sarah på 9 år og Katrine på 7 år som godnathistorie og vi har delt bogen op over 3 aftener. Historie fangede begge piger og de brugte også tid på detektivopgaverne bagerst i bogen. 

Pigerne siger om bogen, at den er god og spændende og at det bedste er, at Frygtløse Fiona bliver cirkusdirektør til sidst. 

Katrine synes det var meget spændende da børnene og onkel Fred fulgte efter tyven ind i cirkusdirektørens campingvogn.

Sarah synes det var morsom, at da de alle lå på lur for at fange tyven, så kunne de vokse ikke lade være med at tale i deres walkie-talkien, hvilke gjorde at de skræmte tyven væk med deres larm.

Borgen er rigt illustreret af Hans Jørgen Sanders.

Bogen er udgivet på forlaget Alpha og er modtaget som anmeldereksemplar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dræb ikke en sangfugl af Harper Lee

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner En mesterværk ud i ordentlighed overfor vores medmennesker. Atticus, den lokale advokat, opdrager 2 børn alen...