lørdag den 6. februar 2021

Troldklokken 1-3 af Emil Blichfeldt

 

Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner

Bogen handler om drengen Ebbe som bare bliver kaldt Eb.

 Eb har en sej kat. Den er også sød, for den følger nemlig Eb i skole. Og så er katten også en drage - men det ved Eb ikke endnu.

Ebbe har en underlig drøm, (eller han tror at det er en drøm, men det er faktisk virkelighed). Eb bliver jagtet af en dæmon og i drømmen kan hans kat Miv pludselig tale. Eb han bruge magi i dømmen. 

Da Eb kommer tilbage fra drømmen opdager han, at han kan magi i virkeligheden. Dæmonen fra drømmen er kommet til jorden, hvor den prøver at overtage jorden. Dæmonen kan gå ind i folk og besætte dem (men kun hvis de selv siger ja til det). 

Eb skal sammen med sin kat Miv stoppe dæmonen. Mon han kan klare det? Eb får hjælp fra sin mormor og morfar som er badass, og også fra en af sine venner. Det er kun mormor som kan magi ligesom Eb selv🧙🏻‍♀️

Jeg kan godt lide bøgerne fordi de er meget godt tegnede🖊 og fordi der er en kat med som er sej. Og så kan jeg godt lide bedsteforældrene. Bøgerne er meget spændende.

Katten Miv er ikke lige så sej som min kat Oreo😎

- Mads 10 år

Bøgerne er vildt flot og meget stemningsfuldt illusteret af Min Christensen.

Bøgerne er udgivet på forlaget Calibat og er skrevet i Lix 14. Bøgerne er modtaget som anmeldereksemplar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Møgmis, En rædsom rolling og en kattepine af dimensioner af Sophie Souid

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner  Bogen handler om Møgmis som altid prøver at dræbe sin ejer Sivert. En dag kommer kusine Marie på besøg og hu...