tirsdag den 9. marts 2021

Dæmonhuden af Mette Finderup

 

Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner 

Bogen handler om Viktor. Viktor skal være greve, men han vil hellere være troldmand og skyde ildkugler ud af sin hånd. 

En dag kommer troldkvinden Erina og siger til Viktor, at de bare kan sige til hans forældre at han er død, og så kan Victor tage med Erina og blive troldmandselev. Erina fører Viktor ud til hendes hus, hvor han møder 3 andre børn. Fremover kalder han sig for Silvius, for de må ikke vide hvem han rigtigt er. Børnene bliver oplært, men det er kun Victor som skal være troldmand, de andre skal lære andre ting. Han lærer fx at åbne en låst dør, uden at røre den. 

En dag sender Erina dem ud for at holde øje med en læge, som kurere folk næsten uden at få nogen penge for det. De finder ud af, at lægen er i gang med at hidkalde en dæmon. Lægen er en troldmand. Troldmanden fanger Silvius og vil bruge ham til at hidkalde dæmonen. Pilo, som er en af de andre, dræber troldmanden, men hans pile ryger lige igennem dæmonen. 

De ville alle have været døde, hvis det ikke havde været for Erinas mand som kom og reddet dem. Men nu har Silvius ikke nogen magi tilbage, fordi den tog troldmanden og brugte til dæmonen, så Silvius er bange for at han ikke må være Erinas lærling mere.

Jeg kan godt lide bogen fordi den er spændene.

Mads 10 år

Bogen er illustreret af Christian Guldager 

Bogen er første bog i A.S.P.E. serien og er udgivet på forlaget Alvilda.

Bogen er modtaget som et anmeldereksemplar. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Daisy Jones & The Six af Taylor Jenkins Reid

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner  Sex, Drugs and Rock'n'roll... Jeg kan ikke andet end at beundre denne forfatter, for når hun beslutt...