søndag den 14. marts 2021

Ella Bella og hemmeligheden af Jette Rydahl

 

Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner

Bogen handler om pigen Ella som skal på ridelejr. Hun har ikke gået til ridning før, men hendes moster siger at hun gerne må prøve. Ellas mor er indlagt på hospitalet og hun ved ikke noget om ridelejren. Ella mor er syg og hun kan ikke tåle hvis nogen siger noget om ridning eller heste, derfor er det vigtigt at hun ikke får noget at vide om ridelejren.

På ridelejren møder Ella en pige som hedder Anna. De bliver venner. Ella skal ride hesten Bella som er rigtig sød. Bella må kun skridte, fordi den har ondt i benet. Anna kalder hende for Ella Bella. Efter ridelejren er slut fortsætter Anna med at gå til ridning. 

En dag spørg Susanne som ejer hestene om Ella vil passe hesten Apache. Ella siger ja, men siger ikke noget til sin mor. Drengen Adrin skal ride hesten Zittan, som er den sværeste hest at ride på. Adrin er god til at ride. Adrin spørg om han må ride ud med Ella. Ella må kun skridte, men Adrin begynder at trave. Ellas hest traver også og så falder Ella af. Ella slog sig meget og Adrin rider efter hjælp. Da Ella kommer hjem til sin mor skal hun beslutte om hun tør sige sandheden.

Jeg kan godt lide bogen fordi den handler om heste.    

- Sarah 9 år

Bogen er udgivet på forlaget Turbine og er modtaget som et anmeldereksemplar.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Daisy Jones & The Six af Taylor Jenkins Reid

 Anmeldelse 4 ud af 5 stjerner  Sex, Drugs and Rock'n'roll... Jeg kan ikke andet end at beundre denne forfatter, for når hun beslutt...