mandag den 29. marts 2021

Woodwalkers 1, Carags forvandling af Katja Brandis


Anmeldelse 4,5 ud af 5 stjerner

Bogen handler om Carag som er halvt menneske, halvt puma. Han lever mest som puma i skoven, men en dag for han lov til at komme med sin mor ind til byen. 2 år senere beslutter han, at han vil leve hos menneskerne. 

Carag kommer til at gå på en menneskeskole, men noget tid efter skifter han til en anden skole, hvor der er andre woodwalkers som ham (woodwalkers er halvt menneske og halvt dyr). 

Der er en som hedder Andrew Milling, han er meget berømt og rig og han er også halvt puma. Andrew vil udrette noget ondt mod menneskene, fordi de dræbte hans familie og han vil have hjælp fra Carag. Andrew giver Carag et tilbud som er, at han vil hjælpe ham med at finde sin familie (da Carag ville have besøgt sin familie, var de der ikke og nu ved Carag ikke hvor de er). På skolen bliver Carag overvåget af Andrew Milling. Til sidst siger Carag nej til Andrew Milling og så får han ham som fjende ☠️🤬

Jeg kan godt lide bogen fordi der er dyr med og jeg elsker dyr. Jeg synes det er godt fundet på, at den spion som skal overvåge Carag er en flue, fordi en af Carags venner er halvt klovdyr og så svæver der altid mange fluer rundt om ham.

- Mads 10 år

Bogen indeholder flotte illustrationer af Claudia Carls

Bogen er første del i serien om Woodwalkers og er udgivet på forlaget Straarup & Co.
Bogen er modtaget som en anmeldereksemplar.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dræb ikke en sangfugl af Harper Lee

 Anmeldelse 5 ud af 5 stjerner En mesterværk ud i ordentlighed overfor vores medmennesker. Atticus, den lokale advokat, opdrager 2 børn alen...